Anthuriums

Rainbow Flowers is MPS-A+ gecertificeerd. Op onze kwekerij wordt milieu bewust geteeld. Dit houdt o.a. in dat er gebruik wordt gemaakt van biologische bestrijding tegen plagen en ziekten.

Elke dag worden er bloemen gesneden. De bloemen die in de kas zijn gesneden worden op een kar verzameld. Vervolgens worden de bloemen naar de schuur gereden alwaar ze op diameter worden gesorteerd en ingepakt. De aantallen in een doos variëren van 15, 20, 16, 12, 10 of 8 bloemen in een doos.

Elke bloem krijgt een flesje met water aan de steel en een plastic zakje om het schutblad. Vervolgens wordt de bloem in de doos geplakt. Elke bloem wordt goed vastgeplakt om schade tijdens het transport te voorkomen.

Gezellige Winkel

Dagelijks komen mensen langs voor de mooiste bossen anthuriums en/of stukjes met anthuriums.

Veelzijdig, dat is de anthurium. Hip en trendy, veel is mogelijk met deze mooie bloem. De anthurium staat symbool voor exotische schoonheid en is geschikt voor elke gelegenheid.

Losse bloemen in een vaas, een leuk boeket of bloemstuk. U kunt ook zelf uw bloemen uitzoeken en dan maakt onze bloemschikster daar iets moois van. Sinds kort hebben wij allemaal nieuwe en hippe kleuren erbij.

Wij hebben ook anthurium potplanten in diverse kleuren. Potmaten14 en 17 zijn altijd verkrijgbaar.

Kom gezellig bij ons langs en zie zelf wat er allemaal mogelijk is met deze bloem! Leuk om cadeau te geven of gewoon voor uzelf.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag         08:00 – 17:00 uur
Zaterdag                             08:00 – 14:00 uur
Zondag                               gesloten

Tips

Tips van onze bloemschikster voor een langere houdbaarheid:

– Anthuriums houden niet van kou, voorkom temperaturen onder de 15 graden
– Anthuriums houden ook niet van tocht of direct zonlicht
– Snij elke week een klein stukje van de stengel af en verschoon het water.
– Voorzichtig met de bloemen omgaan